Editare Poze Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Va invitam sa priviti acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii.

poze online

Poze online

Timp de..cadouri personalizate FUEL ADVERTISING este un program de modificat poze online gratis Filed under: PhotoshopPersonalizare pozepersonalizari imagini si poze cu nume, program de modificat poze online...dores sa fac calendar cu poza mea.

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care paginile de social ale afacerii tale nu sunt optimizate corect.

editare poze online

Editare poze online

Puteti trimite pozele si prin bestcluj.ro la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati!

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase momente din aceasta zi au fost cei din echipa Nuntiiasi.

Editare poze online

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie o gama variata de cartoane , lucioase sau mate,laminate sau nelaminate.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului de botez.

Albumul mirilor a fost realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate de printare.

editare

Editare

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 48 lei, de la bestcluj.ro!

poze online

Poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

editare poze online

Editare poze online

Va punem la dispozitie mai multe modele de albume foto, atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

editare

Editare

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Urmariti mai jos cateva fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii.

poze online

Poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Poti alege intre un album obisnuit, cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Testimoniale

Nicolaie Ionescu
Puteti alege dintre mai multe tipuri de materiale de unde puteti alege Preturile difera in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Nicolaie Ionescu
Norman Ionescu
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta rezolutie, rezistenta la apa. Norman Ionescu

Editare

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Poze online

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 114 lei!

Editare poze online

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

editare

Editare

Copierea color isi gaseste aplicabilitatea in momentul in care se editeaza si facturile.

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format A4 landscape!

Idei de cadouri pentru: o zi de nastere, Vallentine`s Day, aniversare, nunta Acest album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.


Poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care l-am vazut.

Editare

Doi tineri plini de viata inconjurati de o multime de efecte si optiuni de editare a pozelor.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

poze online

Poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in Lei Pentru dimensiuni sau hartie atipice, va rugam sa ne contactati!

editare poze online

Editare poze online

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Forumul de suport si consultanta va promova si cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Editare poze online

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren.