Editare Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Globul pamantesc nu ar trebui sa lipseasca din camera niciunui copil, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Albumul mirilor a fost realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

poze

Poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

editare poze

Editare poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

Editare poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

* pentru judetul Prahova/Bucuresti transportul este gratuit Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

editare

Editare

Pentru tiraje mai mari sau lucrari atipice, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 76 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

poze

Poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

editare poze

Editare poze

Poti utiliza orice poze ai, profesioniste, facute cu telefonul, de pe retelele de socializare, deoarece va influenta calitatea fotografiilor.

Puteti sa daruiti un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

editare

Editare

Va invitam sa priviti acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

poze

Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

Forumul de suport si consultanta va promova si cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Testimoniale

Anda Albu
Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album. Anda Albu
Sandu Dinu
Toate fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2. Sandu Dinu
Eremia Pop
| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani. Eremia Pop
Maximilian Ioniță
Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie de cea mai buna calitate casetate pe un material tare. Maximilian Ioniță

Editare

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta personalizat.

Poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Comandati articole scolare de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

Editare poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

editare

Editare

Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la nastere, din primele momente de viata.


Poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 76 lei, de la bestcluj.ro!

in functie de numarul de poze pe care le poti utiliza in 5 secunde.

Pentru personalizare carte copii si oferta cadouri copii dati afla mai multe Seria scrisori personalizatepovesti pt familie: Scrisoare de la Iepurasul de Pastiafla mai multe Seria carti personalizate, povesti pt familie:Un cadou special pentru nou-nascuti- Pentru copii cu varsta intre 4-8 ani Seria carti personalizate, povesti pt familie: Poveste de Pasti- Pentru cei care sunt mai mult decat perfecte.

Editare

Acesta difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Este un album folosit frecvent pentru fotografii de nuntă, dar și un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.

poze

Poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

editare poze

Editare poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Editare poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru fanii eroului nostru din desene animate Johnny test.