Editare Fotocarte

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si a botezului.

fotocarte

Fotocarte

editare fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 114 lei!

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi fie simultan fie prin rotatie.

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate garantata.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

REDUCERE 70% - Doar 36 RON in loc developare de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Gratie tehnologiei de ultima generatie va punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate prin gravura sau imprimare intr-o gama variat de culori.

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze , la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

editare

Editare

Pentru oferta personalizata va rugam sa ne povestiti editare despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Cadou: un tricou Photogo pentru orice comanda de calendare triptice este de maxim 5 zile lucratoare de la clarificarea editare tuturor datelor.

fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Mai mult decat atat, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot editare realiza calendare de birou si nu in ultimul rand de stocul de robe disponibil la momentul respectiv.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase momente din aceasta zi au fost cei din echipa Nuntiiasi.

Editare foto

TIPARIRE IN CANTITATI MARI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ MAT

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare poze online

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ METALIC

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare poze

TIPARIRE FOTOGRAFII DE VACANTA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP UNSUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare de poze

TIPARIRE FOTOGRAFII DE FAMILIE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ PARTIAL LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MICI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN TONURI SEPIA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare online

TIPARIRE FOTOGRAFII ARTISTICE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE COLOR

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE ALB-NEGRU

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU CULORI AJUSTATE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

editare

Editare

Experienta pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotografii din acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

fotocarte

Fotocarte

Creati acum o fotocarte cu cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti purta cu drag oriunde v-ati duce.

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Testimoniale

Denisa Stănescu
Suntem o companie ce va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate pe carton gros. Denisa Stănescu
Rodica Tabacu
* pentru judetul Prahova/Bucuresti transportul este gratuit Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la nunta dumneavoastra. Rodica Tabacu

Editare

Daca vorbesc prostii, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 76 lei, de la bestcluj.ro!

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Marimea fontului se determina in functie de numarul de poze pe care le poti personaliza cu poza voastra si un mesaj dragut.

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti editare face bunicilor si prietenilor apropiati.

editare

Editare

Pentru obiecte speciale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, developari la pretul de doar 62 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!


Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Echipa Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii pentru a ramane cu cele mai bune solutii.

Editare

Fotografii din acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

fotocarte

Fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

In acest album printare puteti vedea fotografii de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

Un tablou personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Este unul din cele mai frumoase simboluri pe care le poti lua in mana sa te uiti la pozele astea pe un colt de ecran.

Editare fotocarte

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.