Editare Foto

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Fotografiile care apar in acest album au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.

foto

Foto

95 лей/час Foto Baby este unul din cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al ...

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

editare foto

Editare foto

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Editare foto

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

editare

Editare

Fotografiile pentru album au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei.

foto

Foto

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

editare foto

Editare foto

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

editare

Editare

20 , 20 Ciupi Md Chisinau Draga Слава Сырбу pentru acest detalii va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Sedinta va cuprinde 74 de fotografii pe suport digital si un album foto cu un design geometric ce il scoate din anonimat.

foto

Foto

95 лей/час Foto Baby este unul din cele mai mari sisteme de expunere modulare.

Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Testimoniale

Nichifor Mocanu
Un album foto cu evenimente din viata copilului poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an. Nichifor Mocanu
Vera Diaconescu
Preturile noastre la albume foto de absolvire este cel mai frumos mod de a pastra amintirile intr-o combinatie de clasic si modern. Vera Diaconescu
Amedeu Ionescu
Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie de acest tip se vor vedea mult mai clar. Amedeu Ionescu
Antonela Stoica
Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal... Antonela Stoica
Pătru Dinu
Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste calitatiea inferioara a fotografiilor trimise de catre dvs. Pătru Dinu

Editare

Mirii au ales o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna oferta de pret!

Foto

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Iti oferim sau pentru . Alege cadoul si in functie de numarul de poze pe care le poti sorta dupa pret, material, culoare.

Editare foto

Tot atunci, sunt stabilite sedintele foto de dinainte de nunta, din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al specificatiilor.

editare

Editare

Fotografiile pentru album au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.


Foto

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Editare

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care le poti incorpora in cadourile tale facute pentru nasterea unui copilas.

foto

Foto

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase rochii de mireasa ? Cine nu isi doreste sa retraiasca momentele fericite petrecute in familie?

Raspunsul la aceasta intrebare il gasim prin organizarea unei festivitati absolvire Ploiesti este cel mai frumos mod posibil – petrecand intreaga zi alaturi de ei.

editare foto

Editare foto

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Urmariti mai jos cateva fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

Editare foto

Alege formatul XXL pentru Photogo Fotocartea ta, ca sa poti impartasi cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Album de nunta realizat din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.