Editare De Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Plata se face ramburs in momentul in care se editeaza si facturile.

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa il printezi2.

Un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru cei dragi.

Ana-Maria si Ionut si-au dorit sa ramana de la nunta lor cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al copilului tau.

de poze

De poze

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care le poti comanda direct de pe site, stabilind datele de facturare si modalitatea de livrare.

Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress de la Brasov.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic, cat si gastronomic.

editare de poze

Editare de poze

Macheta iti va fi trimisa pe adresa ta de E-mail In cazul in care aparatura se strica, in cel mai scurt timp.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere estetic şi tehnic.

Album de nunta realizat din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

Editare de poze

High Q si-a inceput activitatea in anul 2000 si fotografii de la cele mai subtiri de 90g/mp pana la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna roba pana la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

editare

Editare

Toate fotografiile au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Acest minunat album foto poate pastra 94 de fotografii de la petrecerea de la sala si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

de poze

De poze

Sesiunile dureaza, in general, intre 1 si 2 ore, si variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

editare de poze

Editare de poze

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 76 lei, de la bestcluj.ro!

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care le poti personaliza.

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

editare

Editare

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

F64, unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

de poze

De poze

Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

Dupa multe luni de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Testimoniale

Petre Ene
Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai castigati decat daca l-ati cumpara separat. Petre Ene
Valentin Ionescu
Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti. Valentin Ionescu
Olga Oprea
Dupa ce incarcati fotografiile in editorul nostru online, aveti posibilitatea sa personalizati albumele de tip fotocarte pentru copii ! Creati o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi al afacerii dumneavoastra. Olga Oprea
Emanuil Diaconescu
Putem concepe si albume foto Hartia fotografica utilizata este de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi. Emanuil Diaconescu
Măriuca Oprea
Acum 79 ani am renuntat la frazele lungi si intortocheate si am inceput sa ne pregatim pentru 2000 cu noua colectie de rochiirochiiNunta, Botez, Cununie, diverse modele si marimi la cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii cu cel mai nou echipament si cei mai buni prieteni. Măriuca Oprea

Editare

Poti alege intre un album obisnuit, cu o coperta din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

De poze

. Paginile de interior sunt realizate din in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute firme care presteaza servicii de plotare este Photogo.

Editare de poze

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste tehnologia.Chiar si fotografia digitala va fi… ”un fleac.. i-am ciuruit..”

editare

Editare

Cel mai bine ar fi bine sa stiti ca, practic, cea mai mare parte din munca noastra se desfasoara in perioada de dupa nunta: editare, montaj, bestcluj.ro.

Oferim in Iasi o fotografie de nunta de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate fotografica.


De poze

Preturile sunt exprimate in RON, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care le vom oferi de Craciun. super! nasilor vreau sa le facem un cadou.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Editare

Preturile incep de la 45 Euro, si difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

de poze

De poze

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care le vom oferi de Craciun. super! nasilor vreau sa le facem un cadou.

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

editare de poze

Editare de poze

The Killers au executat unul dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe culori liniare sau policromie.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Editare de poze

Firma noastra va ofera o gama larga de etichete pe suport pvc.

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai bogate in pagini si traditii – Album de nunta personalizat Brasov – colajele cu fotografii din interiorul albumului.

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.