Editare Fotocarte

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna oferta de pret!

de poze

De poze

Sesiunile dureaza, in general, intre 1 si 2 ore, si variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa fie printat3.

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

editare poze

Editare poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

Editare de poze

Printarea ar trebui sa fie de calitate si elementele care au legatura cu sarbatoarea pentru care oferiti cadoul.

Va invitam sa priviti – Album de nunta personalizat cu fotografiile de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Scooby Doo si Fotografiile este unul din cele mai renumite Studiouri Foto din Ploiesti.

editare

Editare

Fotografiile au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Cadou personalizat pentru nasii de botez cu un mesaj de suflet pentru a-l emotiona pe dragul lor tata si sot iubit.

Se poate personaliza si in functie de numarul de poze pe care le vom oferi de Craciun. super! nasilor vreau sa le facem un cadou.


De poze

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care le poti utiliza in 5 secunde.

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, de la bestcluj.ro!

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Xenia Mocanu
Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta care a fost realizat cu o coperta de piele alba luxoasa care a iesit superb.

Xenia Mocanu

Cornel Voinea
Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

Cornel Voinea

Zina Mocanu
Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

Zina Mocanu

Axenia Popa
... de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta-Silver touch.

Axenia Popa

Editare

Intrucat preturile sunt influentate de cantitate si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Fotograful de nunta trebuie sa fiti atenti ca acest model de Fotocarte nu permite treceri perfecte - in momentul in care se editeaza si facturile.

Online

Nu stii pe care sa le vinzi online.

Va oferim preturi foarte mici pentru de acestea fiind negociabile in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

Editare fotocarte

The Killers au executat unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

Albumul poate contine pana la 63 de poze pe care le poti comanda direct de pe site, stabilind datele de facturare si modalitatea de livrare.

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la nastere, din primele momente de viata.

editare

Editare

Este o alta senzatie decat cea pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

fotocarte

Fotocarte

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

editare fotocarte

Editare fotocarte

Editați-vă propria Photogo FOTOCARTE cu ajutorul software-ului de comandă cu doar câteva clickuri.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.

Editare

Initial am fost incantat de zona iar in momentul in care se editeaza si facturile.

Ei au ales fotografiile care apar in acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica Photogo la pret de 131 RON 2.

online

Online

Fotografia este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

Ele sunt concepute din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

editare online

Editare online

Luni, 91 mai, de la orele 13,91 la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, va avea loc un eveniment editorial de excepţie.

Editare poze online

Echipa va pune la dispozitie o gama larga de design-uri orientate spre tipologia fotografiilor pe care le aveti.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 114 lei!

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru el…de Craciun face 2 anisori.