Calendare Digital Pret

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu un peisaj.

Albumele sunt realizate cu coperti tari si fotografiile sunt tiparite pe hartie de calitate si personalizate cu propriul text, propriile , fonturi, culori si formate specifice, calendarele ...

digital pret

Digital pret

Kip 7113 este un utilaj de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate si la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

calendare digital pret

Calendare digital pret

De asemenea, Ade Print ofera servicii de tipar digital sau offset, in functie de nevoile tale.

Va punem la dispozitie mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Calendare digital pret

De asemenea, Ade Print ofera servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Daca iti doresti un calendar de perete pe care sa-l afisati acasa sau la birou.

digital pret

Digital pret

De asemenea, Ade Print ofera servicii de tipar digital sau offset, in functie de nevoile clientului.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Testimoniale

Ducu Dochioiu
Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, de la bestcluj.ro! Ducu Dochioiu
Carina Cristea
Calendarele noastre fotografice personalizate de birou sunt printate pe hartie fotografica Photogo sau Fuji, pentru a pastra in cele mai bune conditii. Carina Cristea
Janeta Mazilescu
Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al specificatiilor. Janeta Mazilescu
Luiza Voinea
Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo! Luiza Voinea
Luciana Diaconu
Baby personalizabil 137 Baby personalizabil 137 ť Pret: 137 RON Set 2 fete 137 Set 2 fete 137 format cm. Luciana Diaconu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Se pot realiza calendare de birou si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un calendar de perete pe care sa-l afisati acasa sau la birou.

Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

digital pret

Digital pret

► TIPARIM DIGITAL POSTERE in numeroase formate standard sau atipice, la cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

calendare digital pret

Calendare digital pret

Acest termen este preferat de catre producatorii de camere digitale pentru a scoate in evidenta cele mai importante momente din viata.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta este unul dintre principalele instrumente de comunicare.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Pentru acest album mirii au ales o coperta din piele de culoarea cafelei cu lapte, din piele naturala.

Urmariti mai jos cateva fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Digital pret

► TIPARIM DIGITAL POSTERE in numeroase formate standard sau atipice, la cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti alege din magazin beneficiind de livrare si ambalare gratuit.

Calendar digital pret

De asemenea, Ade Print ofera servicii de tipar digital de ultima generatie la cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

Ei au ales fotografiile care apar in acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.


Digital pret

Tehnologia tiparului digital utilizata in cadrul Time4Print rivalizeaza din punct de vedere al calitatii, al timpului de executie cat si al costului.

Ti-am pregatit mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.