Calendare Digital Nunta

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou personalizate in functie de preferintele tale.

In acest album de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitati.

digital nunta

Digital nunta

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

calendare digital nunta

Calendare digital nunta

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste cel mai potrivit cadou pentru persoana sarbatorita.

In afara de multe atributele decorative pe care le au calendarele de birou sunt enumerate mai jos.

Calendare digital nunta

Ana-Maria si Ionut si-au dorit sa ramana de la nunta lor cu cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti pastra.

Pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate pe carton gros.

Echipa noastra va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Ne trimiteti proiectul in format electronic va ofera o gama variata de albume foto digitale de nunta.

In acest mod evitam ca fotografiile sa fie pixelate. bestcluj.ro - Magazin online de cadouri este marca inregistrata a S.C.

digital nunta

Digital nunta

Ana-Maria si Ionut si-au dorit sa ramana de la nunta lor cu cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului tau.

Puteti sa daruiti un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou neasteptat pentru oricare dintre membrii familiei dvs.

Testimoniale

Iuliana Barbu
Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la nunta si dupa multe insistente din partea noastra, Carmen si Sergiu au ales foarte multe fotografii de la sedintele foto de dinaintea nuntii si de dupa nunta. Iuliana Barbu
Alex Ioniță
Fotografiile care apar in acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta. Alex Ioniță

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 114 lei!

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de miri.

digital nunta

Digital nunta

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase rochii de mireasa ? Cine nu isi doreste sa retraiasca momentele fericite petrecute in familie?

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

calendar digital nunta

Calendar digital nunta

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase momente ale nunti tale.

De asemenea calendarele se pot personaliza pe fiecare pagina in functie de preferintele tale.

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Calendare

Calendare de birou personalizate integral sunt cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet unui barbat drag. sunt contagioase.

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna roba pana la cele mai mici preturi.

Digital nunta

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului tau.

Doua modele de calendare de birou personalizate in functie de preferintele fiecarui client.

... dim: 34cm x 34cm personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta-Silver touch.

Calendare digital nunta

Din acest motiv eu consider ca editurile ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste calitatea.

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante.

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 114 lei!

Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.


Digital nunta

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai interesante atractii turistice.

Oferim in Iasi o fotografie de nunta de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.