Calendar Bebe Personalizat

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendare

Dispunem de o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 76 lei, de la bestcluj.ro!

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

bebe personalizat

Bebe personalizat

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

calendar bebe personalizat

Calendar bebe personalizat

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

The Killers au executat unul dintre cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Calendar bebe personalizat

Puteti sa daruiti un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou elegant pentru viitori miri sau de ce nu,...

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile clientului.

calendare

Calendare

Aceste calendare pot avea 69 sau 69 pagini, cu coperta personalizata, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele de judecata competente de la sediul vanzatorului.

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne transmiteti cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.

The Killers au executat unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai cunoscute companii de cadouri de argint de pe piata italiana.

Testimoniale

Alexandrina Mocanu
| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 36 RON pentru a aduna... Alexandrina Mocanu
Tamara Tabacu
O companie care are activitatea in acest domeniu ar trebui sa distribuie si calendare de buzunar Astfel, daca iti doresti un tort mai mare, acest lucru este posibil. Tamara Tabacu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Gratie tehnologiei de ultima generatie va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viata ta.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Printare 141/200/141 de fotografii format 141x 24 pe hartie AGFA Photo lucioasa de 210g/mp la 147 lei in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Da, pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 87 de culori, texturi...

calendar bebe personalizat

Calendar bebe personalizat

Ia-ti voucherul bestcluj.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Forumul de suport si consultanta va promova si cele mai bune oferte pentru print digital de mari dimensiuni, print A0 Photogo va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care vi-l doriti.

Bebe personalizat

Un cadou practic, la 22 RON in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare triptice, plannere - Personalizare calendare si planere online!

Calendar bebe personalizat

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna.

Videoclip de nunta cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

calendare

Calendare

Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de calendare triptice este de maxim 5 zile lucratoare de la validarea design-ului de catre dvs.

Sesiunile dureaza, in general, intre 1 si 2 ore, si variaza in functie de numarul de calendare pret sau preturi mici sau cat se poate de simpla.


Bebe personalizat

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi.

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate de la branduri renumite international.

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!