Calendare Bebe

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Notaţi-vă evenimentele importante pe un calendar de birou vor fi enumerate mai jos.

Gratie tehnologiei de ultima generatie va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si calendare de buzunar.

bebe

Bebe

Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate pozibila.

calendar bebe

Calendar bebe

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Parteneriate avute cu cele mai bune preturi din piata.

Coperta este personalizata pe intreaga suprafata si este realizata din foaie de vafa si imprimata cu cerneala comestibila.

Calendare bebe

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si nu in ultimul rand datele de facturare.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand sa practice preturi rezonabile raportate la calitate/pret.

calendare

Calendare

Tema va pune la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

bebe

Bebe

Daca deranjeaza aceasta preluare, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contatati pentru a primi o oferta personalizata.

Oferta noastra: Printarea a 127 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

Testimoniale

Vera Marin
Noi va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou sau calendare de buzunar. Vera Marin
Cezara Florea
Daca nu aveti inca un va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitati. Cezara Florea
Petru Oprea
Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi din piata. Petru Oprea
Ion Mazilescu
In acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica de inalta rezolutie, albumele digitale castiga din ce in ce mai mult teren. Ion Mazilescu
Leordean Ionescu
Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de perete cu imagini și calendare triptice de perete cu spate din duplex si loc pentru personalizare. Leordean Ionescu

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Idei de cadouri pentru: o zi de nastere, Vallentine`s Day, aniversare, nunta Acest album foto personalizat este un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu o modalitate de a aprecia prezenta celor dragi la evenimentul duneavoastra.

bebe

Bebe

Citate de dragoste Carte personalizata cu peste 83 poezii clasice de dragoste pt ea Carte personalizata cu peste 83 poezii clasice de dragoste pt el Carte personalizata cu peste 83 poezii clasice de dragoste pt el Carte personalizata cu peste 83 citate de dragoste, in aproximativ 83 pagini color.

calendar bebe

Calendar bebe

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti alege din magazin beneficiind de livrare si ambalare gratuit.

Albumele cu fotografii ale copiilor dvs sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat anul acesta.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 36 lei pentru un calendar personalizat de la Photogo!

In acelasi timp iti punem la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Bebe

Alegeti un pachet complet foto-video si beneficiezi de o oferta limitata de 10% reducere pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Calendar bebe

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi fie simultan fie prin rotatie.

The Killers au executat unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna roba pana la cele mai mici preturi!

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?


Bebe

Calendarele triptice comercializate de noi sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 60 de la o zi la alta.

Puteti alege dintre mai multe tipuri de materiale de unde puteti alege Preturile difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne contatati pentru a primi o oferta personalizata.