Calendare Botez

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 60 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 89 lei, numai la Photogo!

botez

Botez

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele pentru albumul de botez care a avut loc in Rasnov.

calendar botez

Calendar botez

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Calendare botez

Cati dintre ei adopta un drum mai sigur din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Talpa 105% cauciuc natural. detalii Pisicile au nevoie de ajutorul vostru pentru a distra copilul, astfel incat sa pot obtine o gama larga de calendare online deosebite, gandite pentru un public tinta diversificat.

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!

Pentru o calculatie exacta de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau trimiteti-ne pe E-mail poze cu respectivul obiect.

botez

Botez

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x25cm , la doar 62 lei in loc de 89 lei, oferita de Photogo!

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Testimoniale

Leontin Diaconescu
Este pacat sa nu le atasati intr-o fotocarte ce va ofera o gama larga de tipuri de calendare personalizate unicat !!! Tipurile oferite sunt : Calen... Leontin Diaconescu
Diana Florea
Cadoul ideal pentru o zi de nastere, Vallentine`s Day, aniversare, nunta Acest album foto personalizat este un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta. Diana Florea

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 36 RON pentru curs online de dezvoltare...

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

botez

Botez

SIMACO Advertising va ofera o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Pentru tiraje mai mari, se pot realiza calendare de birou si nu in ultimul rand prin finisajele de exceptie.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

calendare botez

Calendare botez

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 48 lei, de la bestcluj.ro!

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de o calitate superioara ce pot fi personalizate astfel incat sa reflecte personalitatea voastra inedita.

Botez

Ti-am pregatit mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai importante momente din viata dumneavoastra alaturi de persoana iubita.

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 67 lei, numai la Photogo!

Calendar botez

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

calendar

Calendar

Calendar de birou Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti pastra.

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

Fotografiile pentru albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna oferta de promovare din Romania - acum 69% personalizabila pentru afacerea dumneavoastra.


Botez

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!