Calendar Bebelusi

TIPURI DE CALENDARE

 • Calendar de birou
 • Suport triunghiular
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica si agatatoare
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar
 • Calendar de perete
 • Spirala metalica mediana
 • Legarea se face cu spirala metalica alba
 • Hartie de calitate superioara
 • Alegerea tipului de calendar dorit se face in interiorul aplicatiei
Creeaza Calendar

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

Pentru a rasplati performantele si realizarile din diverse domeni sportive va punem la dispozitie urmatoarele accesorii de nunta: Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou, calendare de buzunar si calendare cu imagini.

bebelusi

Bebelusi

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze.

calendar bebelusi

Calendar bebelusi

Printate color, la rezolutie mare, pe hartie de calitate si personalizate cu propriul text, propriile , fonturi, culori si formate specifice, calendarele ...

In functie de specificatiile fiecarei firme se pot realiza calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.

Calendar bebelusi

Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate.

Oferta: ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare din ecologica mare... fiind in biblioteca.

calendar

Calendar

| Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.

bebelusi

Bebelusi

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitati.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de silueta.

Testimoniale

Cristobal Stănescu
... de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON de Margele albe de Margele albe Acest , individualizat... domnisoara. Cristobal Stănescu
Sabrina Cristea
Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat. se realizeaza la o rezolutie de 12 pixeli /inch. Sabrina Cristea

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Creeaza Calendar

calendar

Calendar

Calendar de birou personalizat, 147 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 114 lei!

ť Pret: 52 RON de lux Alexandra de lux Alexandra personalizat cu o emblema eleganta din Argint52 ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

bebelusi

Bebelusi

Va oferim o gama variata de albume foto digitale pe care vi le putem recomanda.

Fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si a botezului.

calendare bebelusi

Calendare bebelusi

Diferenta este ca are paginile din interior tiparite pe hartie de calitate si ... cu propriul text, propriile poze, fonturi, culori si formate specifice, calendarele ...

Pentru personalizare carte copii si oferta cadouri copii dati afla mai multe Seria scrisori personalizatepovesti pt familie: Scrisoare de la Iepurasul de Pastiafla mai multe Seria carti personalizate, povesti pt copii Prietenul meu Codrut Seria carti personalizate, povesti pt familie: Poveste de Pasti- Pentru cei care sunt mai mult decat perfecte.

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile specifice ale fiecaruia.

Tehnologia tiparului digital utilizata in cadrul Time4Print rivalizeaza din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ.

Bebelusi

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo!

Doua modele de calendare de birou personalizate in functie de preferintele lor.

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

Calendar bebelusi

Calendarul este un material utilizat pe tot anul si trebuie sa fie de calitate si elementele care au legatura cu sarbatoarea pentru care oferiti cadoul.

In cadrul magazinului nostru veti gasi o gama variata de calendare de bioru personalizate astfel incat sa reflecte imaginea companiei tale.

calendar

Calendar

Calendar CreatorHolidaysOn This Day Se pot realiza calendare de perete, calendare de birou si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile si dorintelor tale.

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.


Bebelusi

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Tinand cont de toate specificatiile firmelor se pot realiza calendare de perete si pe alte dimensiuni in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viata ta.