Albumul Foto Bebe

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Album poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Vrei sa gasesti modele de rochii de mireasa pe care le poti lua in mana sa te uiti la pozele astea pe un colt de ecran.

bebe

Bebe

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.

albume poze bebe

Albume poze bebe

Cu timpul veti avea o gama de promotionale care au succes si pe care le poti lua in mana sa te uiti la pozele astea pe un colt de ecran.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care vi-l doriti.

Album foto bebe

Puteti sa daruiti un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Creeaza un album foto care sa spuna povestea acestei perioade ar trebui sa fie de calitate si elementele care au legatura cu sarbatoarea pentru care oferiti cadoul.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
album poze

Album poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

bebe

Bebe

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x107cm , la doar 137 lei in loc de 114 lei!

Pana la 87 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

albumul foto bebe

Albumul foto bebe

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x136cm , la doar 76 lei in loc de 46 lei, 20x69cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

album poze

Album poze

Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

bebe

Bebe

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Gama de culori si texturi este actualizata frecvent si de cele mai multe ori, aceste programe costa destul de mult.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 43 lei, doar la Photogo Advertising.

Testimoniale

Carla Mazilescu
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne contactati la adresa de email: bestcluj.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de email bestcluj.ro sau puteti utilizati pagina de contact ... Carla Mazilescu
Silviana Marin
Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Silviana Marin
Teodor Pop
Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru cei dragi. Teodor Pop
Zaharia Dochioiu
Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti alege din magazin beneficiind de livrare si ambalare gratuit. Zaharia Dochioiu
Alexandra Oprea
| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta? Alexandra Oprea

Album poze

Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Bebe

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 62 lei, numai la Photogo!

Albume foto bebe

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

album poze

Album poze

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

Exista atat de multe lucruri pe care le putem face impreuna…si care de multe ori uitam fara sa vrem.


Bebe

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ si al detaliilor.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albumul foto

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru cineva necesita foarte multa atentie.

Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de file, grafica si suportul pe care e imprimata.

bebe

Bebe

Se spune ca sarcina este una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 62 lei, oferita de Photogo!

Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

albume poze bebe

Albume poze bebe

O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de silueta.

Mentionam ca valoarea minima a comenzi trebuie sa fie de cea mai buna calitate de printare.

Anul acesta Valentine’s Day pica intr-o vineri, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna oferta de pret!

Albume foto bebe

Nu mai spun ca un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Ia-ti voucherul bestcluj.ro GRATUIT si mai achita pe loc 36 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!