Albumul Foto Bebelusi Primul An

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Album poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 76 fotografii este ideal...

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Pe el povestile pe care i le faceti micutei dumneavoastra printese si creati o fotocarte cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al copilului tau.

albumul foto bebelusi primul an

Albumul foto bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF bestcluj.ro.

Albume foto bebelusi primul an

Tipar de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet pentru a-l emotiona pe dragul lor tata si sot iubit.

Fotografiile din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
albume foto

Albume foto

Albume foto tip carte printate direct pe hartie fotografica, cadoul ideal pentru orice ocazie, iar la Photogo ai posibilitatea de a alege intre albume foto cu coperta din piele sau panza premium.

In acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Colectia noastra de fonturi si texte pentru invitatii va ofera posibilitatea de a ne exprima originalitatea, obiectele personalizate ofera si alte avantaje.

Oferim in Iasi o fotografie de nunta de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

album poze bebelusi primul an

Album poze bebelusi primul an

Primeste pe adresa ta de E-mail In cazul in care doriti un . Indiferent ca este vorba de motive personale ori profesionale.

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

album foto

Album foto

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate pozibila.

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai bune program de acest gen. este un alt program de.

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Va invitam sa priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai importante momente din primul an de viata al ...

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Dimensiuni 30×127cm , fotografii printate pe hartie fotografica Photogo de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Testimoniale

Eustațiu Diaconu
Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia. Eustațiu Diaconu
Petrișor Oprea
Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al calitatii, al timpului de executie cat si al costului. Petrișor Oprea
Letiția Ionescu
Poezii de dragoste pt ea Carte personalizata cu peste 83 poezii clasice de dragoste pt el Carte personalizata cu peste 83 poezii clasice de dragoste pt el Carte personalizata cu peste 83 poezii clasice de dragoste pt ea Carte personalizata cu peste 83 citate de dragoste, in aproximativ 83 pagini color. Letiția Ionescu

Albumul foto

Insa, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica printate direct pe hartie fotografica cu coperti si cutie din piele sintetica.

Bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF bestcluj.ro.

Album poze bebelusi primul an

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF bestcluj.ro.

album poze

Album poze

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...


Bebelusi primul an

A fost una dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului tau.

Coperta și paginile pot fi create din cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Album foto Brasov Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Album poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Dimensiuni 30×88cm , fotografii printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

bebelusi primul an

Bebelusi primul an

Botezul are loc doar o singura data in viata te casatoresti, iar cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne contactati la adresa de email: bestcluj.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de email: indicind care poza pe care carte doresti.

albume foto bebelusi primul an

Albume foto bebelusi primul an

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu o modalitate de a va decora interiorul camerelor dumneavoastra.

Suntem o companie ce va ofera servicii de listare fotografii cu aparatura digitala specializata pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.

Albumul foto bebelusi primul an

Daca vorbesc prostii, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne contactati.

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata.