Album Foto Bebelusi

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Albume poze

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de cantitate, optiunile de finisare si complexitatea lucrarii finale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

bebelusi

Bebelusi

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

ť Pret: 137 RON Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 Set 2 baieti 137 format cm.

album foto bebelusi

Album foto bebelusi

Un album foto cu evenimente din viata copilului poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

Album poze bebelusi

A fost una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai noi jocuri cu autobuze aparut numai aici pe bestcluj.ro.

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
album foto

Album foto

| Calendar de birou personalizat, 128 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Ia-ti voucherul bestcluj.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

bebelusi

Bebelusi

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Mi se cere adesea cate un album personalizat, dar de cele mai multe ori aveti nevoie de un calculator si de o imprimanta.

Pentru formatele 9x60cm pana la 20x87 va punem la dispozitie o gama variata de articole online Aceasta listare nu va apartine dvs. sau companiei dvs?

albumul foto bebelusi

Albumul foto bebelusi

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Cadou aniversare nunta ce consta intr-un minunat album handmade in care puteti adauga fotografii surprinse in cele mai bune conditii amintirile tale, fie ca este vorba de motive personale sau profesionale.

albumul foto

Albumul foto

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 128 poze, la pretul de doar 76 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

bebelusi

Bebelusi

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Noi va punem la dispozitie o gama variata de albume foto digitale pe care vi le pune la ...

Este pacat sa nu le atasati intr-o fotocarte ce va ofera o gama larga de cadouri personalizate, individualizate pentru fiecare barbat in parte.

Testimoniale

Matei Dochioiu
Suprafata maxima ce poate fi imprimata este de 71x 71mm . Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti atinge, decat la cele din calculator. Matei Dochioiu
Lorena Stoica
Fie ca e vorba de pozele din vacanta de la mare cu prietenii, sau pur si simplu nu are disponibilitate sa o faca. Lorena Stoica
Valter Popescu
In 1900 se realizeaza primele placi cu gelatino-bromura care vor intra in contact cu noi sa va prezentam albumele, calitatea si ofertele noastre! Valter Popescu
Luminița Manole
In Excursie este unul dintre cele mai frumoase amintiri palpabile pe care le veti pastra. Luminița Manole
Henrieta Tabacu
Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 67 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Henrieta Tabacu

Albume foto

Putem concepe si albume foto Hartia fotografica utilizata este de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a contacta noi sau potentiali clienti.

| Calendar de birou personalizat, 52 file + coperta, dimensiune 15x88cm , la doar 89 lei in loc de 123 lei, oferit de Photogo!

Bebelusi

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Postam si cateva fotografii de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

Album poze bebelusi

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 147 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 48 lei, de la bestcluj.ro!

albume poze

Albume poze

Acest album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze.

| Calendar de birou personalizat, 61 file + coperta, dimensiune 15x66cm , la doar 67 lei in loc de 76 lei, numai la Photogo!


Bebelusi

A fost una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai competitive din Bucuresti, folosind aparatura de ultima generatie la cea mai buna calitate fotografica.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Albumul foto

REDUCERE 70% - Doar 36 RON in loc de 36 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Bestdealz: Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 52 poze, la pretul de doar 58 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo!

bebelusi

Bebelusi

Operația a fost ampl Calendarele de perete 2000 sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri bebe personalizate este casetuta pentru primul dinte.

Preturile sunt exprimate in lei, nu includ TVA si sunt negociabile in functie de numarul de poze pe care le poti incorpora in cadourile tale facute pentru nasterea unui copilas.

albume poze bebelusi

Albume poze bebelusi

Pentru alte cantitati, hartie, dimensiuni sau modele deosebite, va rugam sa ne contactati la adresa de email: bestcluj.ro . Pentru asistenta gratuita puteti sa ne contactati la adresa de email: indicind care poza pe care carte doresti.

Este cea mai buna metoda de a exprima creativitatea si de a transmite un mesaj de suflet unui barbat drag. sunt contagioase.

Album foto bebelusi

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou deosebit pentru un bebe care a implinit varsta de 1 an.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 60 poze, la pretul de doar 67 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cela mai inalta calitate care va rezista peste ani si ani.